سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحلیل ساختمان اپل پارک

اپل‌پارک، محل کار ایده آل و خلاقانه

اپل پارک مردم را در قلب خود جای‌داده و یک محل کار ایده آل برای ادامه خلاقیت، نوآوری و رفاه ایجاد می‌کند. این دانشگاه ازنظر روحیه کالیفرنیایی بوده، باز، متصل به طبیعت و محصول یک همکاری چشمگیر است. چشم‌انداز و ساختمان‌های آن‌یک کل یکپارچه را تشکیل می‌دهند. ساختمان Ring، تئاتر استیو جابز، مرکز تناسب‌اندام و تندرستی، بازدیدکنندگان مرکز و پارکینگ جنوبی همه در پارک جمع شدند که این ساختمان را به‌عنوان مکانی برای معاشرت، ورزش و کار ارتقا می‌دهد.

انعطاف‌پذیر و آینده‌نگری این معماری که در میان درختان بلند مرتفع قرار دارد، به این صورت است که انرژی خود را از خورشید می‌گیرد و از نمای شیشه‌ای آن منظره‌های نشاط‌ آور و هوای تازه را برای پارک به ارمغان می‌آورد. این پارک با الهام از تمام تلاش‌های اپل، با دقت زیادی نسبت به محیط‌زیست و همچنین شرکت و کارکنان آن طراحی‌شده است. این محوطه با ۱۰۰ درصد انرژی تجدید پذیر تأمین می‌شود و بزرگ‌ترین ساختمان اداری دارای گواهی LEED Platinum در آمریکای شمالی است.

فضای ۷۱ هکتاری قبلاً تحت تأثیر سطوح غیرقابل نفوذ قرار داشت. امروز، فضای سبز با بیش از شش کیلومتر (چهار مایل) مسیر پیاده‌روی و دویدن، از ۲۰ به ۸۰ درصد افزایش‌یافته است. اکنون بیش از ۹۰۰۰ درخت در محل و ازجمله؛ بلوط‌ها و باغ‌های بومی، علفزارها، زمین‌های ورزشی، تراس ها و یک حوض وجود دارد.

اپل پارک محل کاری ایده آل و خلاقانه

شکل و ساختار ساده ساختمان حلقه

شکل ساده ساختمان حلقه، تخصص و نوآوری فوق‌العاده‌ای را پنهان می‌کند. این ساختمان شامل چند عنصر اصلی مانند:

  • فضاهای مشترک “غلاف” برای همکاری
  • فضای اداری خصوصی برای کارهای متمرکز
  • راهروهای وسیع و لعاب محیطی که دارای بزرگ‌ترین ورق‌های شیشه منحنی ساخته‌شده تاکنون بوده که امکان اتصال بدون وقفه به منظره را فراهم می‌کند.
  • یکی از پیشرفته‌ترین سازه‌های بتنی پیش‌ساخته در جهان، بیش از ۴۰۰۰ دال که تا ۱۵ متر (۴۸ فوت) طول دارند، طبقه‌های حلقه را تشکیل می‌دهند.

دال دو محوره تو خالی

این عناصر چندمنظوره که به‌عنوان ” دال دو محوره توخالی ” شناخته می‌شوند، ساختار و سقف در معرض آن را تشکیل می‌دهند که دارای گرمایش و خنک‌کننده تابشی هستند و بازگرداندن هوا را فراهم می‌کنند. در هشت نقطه محور اصلی، دهلیزهای تمام‌قد باعث ایجاد مشاعات ورودی پر از نور می‌شوند. فضاهای اجتماعی، پارک را به فضای باغ درون متصل می‌کنند. با شکستن این ریتم، رستوران، یک میدان دانشگاه، کل محور شمال شرقی حلقه را اشغال می‌کند.

سالن غذاخوری با ارتفاع چهارمتر و تراس های فضای باز تعامل را تشویق می‌کند. چشمگیرترین، نمای شمال شرقی رستوران می‌تواند بی‌سروصدا از آن دور شود. درهای عظیم شیشه‌ای، به ارتفاع ۱۵ متر (۵۰ فوت) و عرض ۵۵ متر (۱۸۰ فوت)، بدون زحمت در مسیرهای زیرزمین حرکت می‌کنند. آن‌ها بزرگ‌ترین در نوع خود هستند که تاکنون ساخته‌شده و باعث افزایش حس منظره در ساختمان می‌شوند.

نماد ساختمان عظیم حلقه‌ای اپل

بزرگ‌ترین محصول اپل که تاکنون ساخته‌شده چیزی نیست که بتوانید برای لذت بردن از آن به خانه ببرید، اما نکته‌ای قابل‌تأمل است. اپل پارک دومین پردیس این شرکت بوده که در کوپرتینو، کالیفرنیا ساخته‌شده و یکی از محصولات نهایی استیو جابز مدیرعامل فقید می باشد. این ساختمان عظیم حلقه‌ای شکل اکنون نمادی از تعهدات اپل به طراحی، انرژی سبز و آینده فناوری است.

نماد ساختمان عظیم حلقه‌ای اپل پارک

مرکز تناسب اندام و سلامتی اپل پارک

مرکز تناسب‌اندام و سلامتی یک غرفه عقب‌نشینی در چشم‌انداز پارک اپل بوده که از جنوب نزدیک شده است و به‌عنوان یک جفت ساختمان سبک و یک طبقه به نظر می‌رسد. شیشه‌های گسترده اتاق‌های ورزشی نور را به زمین پارک باز می‌کند. بین دو حجم آن، یک نوار آب‌میوه نوشیدنی‌ها وجود داشته که میان وعده‌های سالم را در اطراف حیاطی که توسط درختان زیتون سایه زده، سرو می‌کنند.

ویژگی‌ها و مشخصات ساختمان حلقه

  • ساختمان اصلی ۲٫۸ میلیون فوت مربع است.
  • باانرژی ۱۰۰٪ تجدید پذیر
  • ۱۲۰۰۰ کارمند را در خود جای‌داده است.
  • بزرگ‌ترین پانل‌های شیشه منحنی جهان را داراست.
  • بزرگ‌ترین ساختمان با تهویه طبیعی تاکنون
  • ۱۷ مگاوات انرژی خورشیدی در محل
  • ۹۰۰۰ پوند درخت مقاوم در برابر خشک‌سالی
  • ۱۰۰۰۰۰ پوند مرکز تناسب‌اندام
  • خانه تئاتر استیو جابز

ویژگی‌ها و مشخصات ساختمان اپل پارک

تاریخچه ساختمان اپل پارک

اپل از سال ۱۹۹۳ کوپرتینو، کالیفرنیا را خانه خود می‌خواند و دفتر اصلی آن از سال ۱۹۹۳ در ۱ حلقه بی‌نهایت واقع‌شده است. در سال ۲۰۱۷، این شرکت ساخت را به پایان رساند و کارمندان خود را رسماً به محوطه عظیم “سفینه فضایی” موسوم به حلقه، واقع در یک پارک اپل منتقل کرد. مسیر محوطه دانشگاه جدید با چمن و درخت احاطه‌شده است. یک باغ در مرکز حلقه دارد و شامل؛ انرژی و نوآوری‌های طراحی در سراسر است. اپل پارک چراغ راه خلاقیت و اتحاد بوده که اپل را به آینده سوق می‌دهد.

توسعه و ساخت اولیه ساختمان حلقه

مدیرعامل و بنیان‌گذار فقید استیو جابز رشد سریع شرکت را دید و می‌دانست که دانشگاه فعلی آن دوام ندارد؛ بنابراین، اپل زمینی را خریداری کرد که قبلاً متعلق به هیولت پاکارد بود، یک شرکت مهم در تاریخ جابز، زیرا او در آنجا به‌عنوان کارآموز تابستانی کار می‌کرد. استیو جابز شخصاً طرحی بلند پروازانه را برای ساخت یکی از بزرگ‌ترین ساختمان‌های اداری جهان به شورای شهر کوپرتینو ارائه داد.

خانه تئاتر استیو جابز

اپل در اولین معرفی خود در دانشگاه بسیاری از اهداف اولیه خود را محقق کرد، اگرچه دو سال بیشتر طول کشید و از تخمین هزینه‌ها نیز به‌مراتب فراتر رفت. متأسفانه، استیو جابز تنها چند ماه پس‌ازآن ملاقات درگذشت و این به‌عنوان یکی از آخرین حضورهای عمومی وی شناخته‌شده و تئاتر پردیس به یاد وی به یاد او نام‌گذاری شده است.

تئاتر استیو جابز یک ساختمان شیشه‌ای دایره‌ای به قطر ۱۶۵ فوت و بدون تکیه‌گاه‌های قابل‌مشاهده است. سقف آن از الیاف کربن با وزن ۸۰ تن بزرگ‌ترین سقف در جهان بوده و در زیر ساختار شیشه‌ای زیرزمین، سالن اجتماعاتی ۱۰۰۰ نفره قرار دارد. این تئاتر در سال ۲۰۱۸ برنده جایزه “هنر ساختاری” شد.

در سال ۲۰۱۴، اپل تخریب اولیه ساختمان‌های قدیمی هیولت پاکارد را آغاز کرد و زمین را شکست. این پروژه کمی بیشتر از سه سال طول کشید تا نهایی شده و برای جابجایی کارمند آماده شود. در طول مراحل ساخت، اپل با چالش‌های زیادی از خرید تمام درختان موجود تا مالیات‌های شهر روبرو شده است.

خانه تئاتر استیو جابز

طراحی نهایی و جونی آیو

جونی آیو مدیر ارشد طراحی در اپل بود و از آن زمان او شرکت را ترک و شرکت طراحی خود را ایجاد کرده است. درحالی‌که اپل پارک در حال ساخت بود، از هدایت تیم طراحی محصول فاصله گرفت تا علاقه شخصی‌تری به ساخت و طراحی پردیس جدید داشته باشد. جونی آیو در این کار عظیم با شرکت طراحی فاستر به‌اضافه شرکا همکاری نزدیک داشته است. تأثیرات وی در طراحی، در کل دانشگاه دیده می‌شود و او در این مصاحبه با مجله Wallpaper درباره اپل پارک صحبت می‌کند.

ایو گفت: “به‌عنوان یک تیم طراحی، هدف ما از برخی جهات این بوده که طراحی را از مسیر خود دور کنیم.” “ما سعی می‌کنیم راه‌حلی را تعریف کرده که به نظر اجتناب‌ناپذیر باشد و عقب‌نشینی کند.” وی این را با اشاره به فلسفه‌ای که پشت هر آنچه اپل طراحی می‌کند، بیان کرد. حتی پله‌ها نیز چنین موشکافی می‌کردند. وی ادامه داد: “ارتباطات زیادی بین طبقات وجود دارد.” “چاه‌های نوری وجود دارد که تا انتها پایین می‌آیند. شما نیاز به اتصالات بصری به طبقات و اتصالات پله‌ها دارید.”

هنگام بحث در مورد انعطاف‌پذیری ساختمان، ساختمان ما بسیار قابل تنظیم است و شما می‌توانید خیلی سریع فضاهای باز بزرگ ایجاد کرده یا تعداد زیادی از دفترهای خصوصی کوچک‌تر را پیکربندی کنید. ساختمان تغییر می‌کند و تکامل می‌یابد. این ایده که ساختمان می‌تواند با تغییر اپل تغییر کند، عامل اصلی بسیاری از طراحی بود.

علت نام‌گذاری حلقه چیست؟

اپل که مانند یک بشقاب‌پرنده بزرگ از نوع ساخته‌شده است، ساختمان اصلی دانشگاه را حلقه می‌نامد. این ساختمان عظیم ۸۰۰ پانل شیشه‌ای گرد ۴۵ فوت بلندی دارد که تمام ساختار چهار طبقه را به هم متصل می‌کند. برخی از این پانل‌ها به‌عنوان درهای کشویی بزرگ عمل می‌کنند و باعث می‌شوند هوای خوب فضای داخلی در معرض فضای باز قرار گیرد.

تدابیر امنیتی حلقه در برابر زلزله

حلقه برای محافظت در برابر زلزله از ایزوله پایه استفاده می‌کند. سیستم ایزولاسیون شامل؛ ۶۹۲ بشقاب بزرگ استیل است که در دوطبقه زیرزمین قرار دارند. این سیستم نسخه اصلاح‌شده ژاپن است و از دانشگاه در برابر همه زمین‌لرزه‌ها به‌جز شدیدترین زمین محافظت می‌کند.

فضای داخلی حلقه میزبان، دارای اتاق‌های بزرگی با دیوارهای شیشه‌ای و ورودی است، ازجمله؛ فضاهای کاملاً باز که در صورت لزوم می‌تواند به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم شوند. حلقه به هشت بخش یکسان تقسیم‌شده و تقریباً با سه‌چهارم مایل اطراف آن راهرویی محاصره‌شده است.

حلقه از تهویه طبیعی برای کمک به ساخت آن به سبزترین ساختمان اداری در جهان استفاده می‌کند و به مدت ۹ ماه از سال به هیچ‌گونه گرمایش و سرمایش نیاز ندارد. برای پیشبرد ابتکارات سبز خود، اپل با همکاری اولین سولار، ۱۳۰ مگاوات انرژی پاک را برای محوطه دانشگاه و ساختمان‌های اطراف آن تأمین کرد.

قوانین طراحی فضای باز دانشگاه از بالا به پایین حاکم است و درحرکت روبه‌جلو شرکت تأثیر می‌گذارد. بسیاری اپل پارک را محصولی از اپل می‌دانند که توسط جونی آیو، قبل از خروج از شرکت و هدیه به دوست عزیزش استیو جابز طراحی‌شده است.

تدابیر امنیتی حلقه در برابر زلزله

منظور از گلندنینگ انبار چیست؟

انبار یک بنای تاریخی است که در زمان ساخت اپل پارک توسط اپل منتقل و مرمت‌شده است. در اصل بخشی از زمین‌های کشاورزی بود که باغ‌های زردآلو، آلو و گیلاس را در خود جای‌داده بود. انبار اکنون برای ذخیره‌سازی وسایل نگهداری از زمین استفاده می‌شود، اما هنوز هم به‌عنوان نمادی از جامعه و نوآوری در اپل پارک باقی‌مانده است.

معماری مرکز بازدیدکنندگان پارک

مرکز بازدیدکنندگان اپل پارک مشرف‌به محوطه دانشگاه است و به چهار بخش تقسیم می‌شود:

  • فروشگاه اپل ۱۰۰۰۰ فوت مربع
  • کافه ۲۰۰۰ فوت مربع
  • یک عرشه مشاهده
  • یک منطقه برای یک تجربه. AR منطقه حقیقی از یک مدل مقیاس Apple Park است که به شما امکان می‌دهد از طریق iPad با استفاده از نرم‌افزار AR محوطه دانشگاه را مشاهده کنید.

معماری مرکز بازدیدکنندگان پارک

برای طراحی داخلی، طراحی نقشه و طراحی نما ساختمان می توانید سفارش خود را به صورت آنلاین در سایت ما ثبت کنید!!

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان